Tuesday, December 11, 2012

Piparkoogi maja

Reedel kirik, laupäeval kirik, pühapäeval kirik.
Reedel siis nagu iga nädal, noorte kokkusaamine, või midagi. Seekord siis küpsetasime piparkoogimaja. Meid jagati kolme tiimi, kaks poiste tiimi ja üks tüdrukute tiim. Me mõtlesime, et teeme siis korraliku maja ikka, ja teeme kõigepalt kavandi ja mõõdame kõik tükid täpselt välja. Teised nii põhjalikud ei olnud. Vahepeal kui juba ehitama hakkasime juhtus meil väike sissevaring ka, aga õnneks just see tükk mis katki läks, olime me kogemata kaks tükki küpsetanud, vedas. Me suutsime ikka sellise segaduse köögis korraldada, suhkur ja tordikaunistus oli igalpool. Pärast tuli välja, et meie olime ainuke tiim, kes maja päriselt plaani päraselt kokku pani. Pärast toimuds hääletamine ka, aga üllatuseks meie ei võitnudki, kuna kategooriad olid erinevad, näiteks koige kõrgem, ilusam aga samas ka koige koledam ja stabiilsem.

Laupäeval oli väikestel lastel Lucia lauludega esinemine, üks tüdruk mängis siis Luciat ja tal olid küünlad peas, teistel olid küünlad ainult käes ja kõik olid riietatud valgetesse kitlidesse. Hiljem toimus fika. Ja ennem ära minekut motlesime, et vaatme, mis me oma piparkoogi majaga peale hakkame. Otsustasime siis ära lammutatada ja lastel süüa lasta.
Pühapäeval oli teise advendi puhul mingi kiriku tseremoonia. See oli päris igav, räägiti jumala juttu ja puha. Ainuke põnev asi selle juures oli, et minu mõlemad hostõed esinesid vahepeal laulu ja viiuli ja flöödi mänguga.
See neljapäev on päriselt Lucia päev Rootsis, ja mina esinen koos kooriga meie koolis.
Ma ei saa aru miks nii halb kvaliteet piltidel on :(






Meie piparkoog maja ja kõrval ühe poiste tiimi mingi asi...


No comments:

Post a Comment